Over GrasMeesters

innovatieve visie, duurzaam betrokken en professioneel

GrasMeesters

GrasMeesters is in 2011 opgericht door Arno Harmsen. Vanuit de ideologie dat met samenwerking meer mogelijk is, heeft hij zich vanaf het begin ingezet als verbindend schakelaar tussen de wensen en belangen van opdrachtgever, aannemer en gebruiker.

Inmiddels is GrasMeesters uitgegroeid tot een volwaardig team dat erkend word om zijn innovatieve visie, duurzame betrokkenheid en professionaliteit van werken.

Hoewel de bedrijfsnaam GrasMeesters binnen het vak en in media steeds vaker als aanduiding voor een gehele beroepscategorie wordt gebruikt, moet een GrasMeester vanuit onze visie aan een aantal voorwaarden voldoen.

Innovatieve visie

Als mens hebben we de verantwoordelijkheid en mogelijkheid om voor de wereld te zorgen en deze aan de generaties na ons duurzaam af te leveren. Daar ligt een uitdaging en als GrasMeesters willen wij daaraan actief bij dragen.

We doen dit door weloverwogen keuzes te maken in onze adviezen. Door mee te denken in duurzame innovaties en door voorop te lopen in het toepassen ervan. Niet om het innoveren zelf. Maar om op een duurzame manier velden beter te maken met het gebruik van kwalitatief goede producten.

Dat betekent dat we soms tegen de stroom in gaan en onze hoofd boven het maaiveld uitsteken. Als GrasMeesters zijn we ons welbewust dat dit kritische vragen kan opleveren. We zetten er ons dan ook voor in om onze kennis, advies en inzichten altijd zo begrijpelijk en zorgvuldig mogelijk te communiceren met eenieder die betrokken, belanghebbend of geïnteresseerd is.

Duurzaam betrokken en professioneel

Voor elk project, voor elk veld hebben we de absolute wil om het beste resultaat te behalen binnen de mogelijkheden van het budget. Hierbij werken we altijd met een visie voor de korte en lange termijn en met oog voor mens en milieu.

We werken met elk van de betrokkenen op basis van gelijkwaardigheid samen om het gewenste doel te realiseren. We zijn kritisch waar nodig, spreken partijen aan op hun verantwoordelijkheden en staan open voor verbeteringen.

Eenzelfde professionaliteit hanteren we ook voor onszelf. Dit houd in dat we staan voor de deskundigheid van de adviezen die we geven, open en eerlijk zijn over onze mogelijkheden en specialistische ondersteuning vragen waar dit bijdraagt aan de uitvoering en het resultaat van een opdracht.

Ontmoet het team

coming soon