Gemeentes en verenigingen

volledige ontzorging van veldbeheer

Voetbal is emotie en een veld is meer dan alleen een grasmat om het spel op te spelen

Bij de aanleg, renovatie en beheer van een natuurgrasveld komen dan ook diverse wensen, voorkeuren en belangen samen.

GrasMeesters spreekt de taal van de man op het veld, kent de behoeften van clubs en gemeente en weet de werkwijze van aannemer en leverancier.

Onze duurzame betrokkenheid ontzorgd de opdrachtgever op elk aspect van een project. Samen met onze professionele kennis en innovatieve visie, zijn we in staat om een veld naar een aantoonbaar hoger niveau te tillen binnen het gestelde budget.

Een overzicht van onze mogelijkheden

Kwaliteit fors verbeterd

Planvorming en aanleg

GrasMeesters is een uitstekende samenwerkingspartner voor gemeentes en verenigingen in het advies, beheer en de organisatie van natuurgras voetbalvelden.

Wij kennen de vereisten die nodig zijn om duurzame velden te bouwen binnen de mogelijkheden en behoeften van opdrachtgevers en gebruikers.

Door onze expertise kunnen wij projecten vanaf ontwikkelingsfase tot en met aanleg volledige voor u begeleiden. We zijn onafhankelijk in het adviseren van te gebruiken systemen en vinden altijd de best passende oplossing binnen het gestelde budget.

Begeleiding privatisering en advies veldbeheer voor VV Vorden. Resultaat binnen één jaar; aanzienlijke verbetering veldkwaliteit, hogere bespelingscapaciteit en toename van ledenaantal met 20%.

Begeleiding en toezicht

Vanuit de overheidswereld bestaat steeds meer de wens om toezichthoudende werkzaamheden uit te besteden.

GrasMeesters is in staat gebleken om deze werkzaamheden tot volle tevredenheid van alle partijen uit te voeren. Velden zijn in kwaliteit toegenomen terwijl het budget gelijk bleef of zelfs verminderde. Ook de communicatie met de deelnemende partijen verbeterde. Hierdoor worden werkzaamheden efficiënter en met meer tevredenheid gerealiseerd.

Onze aanpak reikt veel verder dan alleen het uitbrengen van een adviesrapportage. GrasMeesters onderscheidt zich door de persoonlijke begeleiding en praktische benadering in het bereiken van een optimaal veld binnen de mogelijkheden van elke club. Elk project is maatwerk. Hierdoor word een club volledig ontzorgd en krijgt helder inzicht in alle aspecten van het veldbeheer zowel op de korte- als de lange termijn.

Kwaliteitsmetingen

Onze kwaliteitsmetingen zijn natuurlijk onafhankelijk en in verschillende vormen te verkrijgen.

GrasMeesters Quick Scan

Onze quick scan is een visuele controle van bodem en grasplant. Deze wordt op een beperkt aantal locaties uitgevoerd. Dit geeft de beheerder en gebruiker direct inzicht in de huidige kwaliteit gekoppeld aan een korte termijn advies.

GrasMeesters Start Scan

Deze kwaliteitsmeting is een momentopname waarbij de huidige status van het veld wordt beoordeeld inclusief de bodemstructuur. Op basis van deze scan kan er een lange termijn advies of meerjarenonderhoudsplan worden opgesteld.